Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Traffic Light

Traffic Light – Amerikansk komedi från Israel

by Stefan on 17 juli 2011

Traffic Light, tidigare kallad Mixed Signals, är en amerikansk komedi på Fox baserad på en TV-serie från Israel kallad Ramzor som är hebreiska för just Traffic Light.

Serien har en del likheter med Better With You på så vis att vi får följa tre par i olika skeden av förhållandet. Först ut är Mike (David Denman) som både är sambo och har barn. Därefter följer Adam (Nelson Franklin) som jagar en fast flickvän för att få ta del av livet som Adam har. Till sist har vi Ethan (Kris Marshall), den obotliga singeln som alla dammer faller för. Troligtvis tack vare hans brittiska accent som får en del skit av hans vänner.

Ett genomgående tema är att samtliga tre huvudpersonerna pratar i telefon med varandra när man kör till och hem från arbetet. Mike och Adam i sina personbilar och Ethan i en ambulans. Vid flera tillfällen tvingas Adam stanna vid ett trafikljus och därifrån har vi namnet på serien som är just – Traffic Light.

Humorn är lättsmält och där finns inte direkt några repliker som gör att man skrattar utan det är en skön stämning. Mike blev genast min favorit på så vis att han är den tydliga ledaren i gruppen, varm och snabb i munnen fram tills hans hustru Lisa (Liza Lapira) är i närheten och bestämmer över honom. Liza gör förövrigt sin roll väldigt bra och jag gillar henne genast trots att hon visade sina absolut sämsta sidor i NCIS. Ibland är det svårt att släppa sina känslor för en skådespelare man ogillar man i detta fallet passar hon perfekt ihop med Adam.

Tyvärr valde Fox att lägga ner serien redan efter första säsongen så det blev endast 13 avsnitt men är du sugen på en helt okej komedi utan skrattspår så är Traffic Light väl värd din tid.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/traffic-light-recension/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: