Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Topp 10 populära TV-serier #13

by Stefan on 13 maj 2009

Idag bläddrade jag igenom mina utkast och upptäckte att jag fortfarande inte hade publicerat topp 10 för de senaste fyra veckorna och jag tänker därför publicera en om dagen, fram till att alla fyra är klara.

Det blev en vecka med ett par klassiker som How I Met Your Mother, Big Bang Theory och House. Däremot så fick vi in ett par nya i botten, bland annat South Park, Family Guy och Gossip Girl. I toppen har vi fortfarande Lost tillsammans med Heroes.

Igår blev jag dessutom tipsad om en ny serie, nämligen Breaking Bad. Enligt en god vän så ska den ha stora likheter med Weeds, samtidigt som den håller ett bra mycket högre tempo och överlag är bättre. I nuläget ligger jag långt efter med veckans avsnitt, men förhoppningsvis kan jag haka på den serien också.


Mars 30 – April 05
Rank (senast) TV-serie
showinsider.com
1 (-) Heroes
2 (-) Lost
3 (..) House
4 (3) 24
5 (..) The Big Bang Theory
6 (-) How I Met Your Mother
7 (..) South Park
8 (5) Family Guy
9 (7) Gossip Girl
10 (9) Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/topp-10-populara-tv-serier-13/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: