Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Tjejerna i Mammas pojkar var inte singlar

by Stefan on 01 november 2009

Mammas PojkarPersonligen är jag inte särskilt förtjust i program där en person ska få välja bort en rad personer för att sedan leva lyckligt med den slutgiltiga vinnaren. I Sverige har vi just nu Mammas Pojkar, Bonde söker fru, Ensam mamma söker, Den rätte för Rosing och säkert en mängd andra jag har missat. I USA har vi ännu fler och där lär med all säkerhet skapas nya varianter.

En av deltagarna i Mammas Pojkar, Towa Lindberg, klargjorde tydligt inför tävlingen att hon redan har en pojkvän och var därför inte ute efter ett förhållande, men TV4 såg kanske andra anledningar till att hon skulle vara med. Kanske kom hon med tack vare sin blogg där hon skriver till stor del om sex?

De tyckte väl att jag var intressant på grund av bloggen. Jag sa att jag inte var singel, men det kvittade.

Det var ganska många tjejer som längtade efter någon där hemma. Många har förlovat sig och flyttat ihop efter inspelningen. Jag tror inte att någon var där för att hitta kärleken, säger Towa.

När Expressen kom i kontakt med TV4:s exekutive producent, Tora Heckscher, känner hon inte till det.

Det är jättekonstigt om det skulle vara så. Jag har suttit i intervjuer och vi har klargjort att vi söker singeltjejer och ingen har sagt något till mig. Det känns supertråkigt, för programmet och tittarna, om det är så, säger hon.

Hur vanligt tror du det är att deltagarna i dessa tävlingarna inte gör det för kärleken?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tjejerna-mammas-pojkar-var-inte-singlar/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: