Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Tinas Cookalong kan göras om

by Stefan on 09 september 2009

Tinas CookalongIgår var det premiär för TV4:s nya inköpta version av Gordon Ramsay Cookalong som man har döpt om till Tinas Cookalong och reaktionerna har varit delade. Till en början kan jag berätta att det var otroliga 862 000 tittare vilket är dubbelt så många som deras inköpta serie Överlevarna.

Tyvärr fick jag inte möjlighet att se hela programmet men av de bitarna jag såg så blev jag relativt besviken. Gordon Ramsay är otroligt duktig på att göra allting i otrolig hastighet samtidigt som du fortfarande har möjlighet att ta in allting och förstå vad som händer. I Tinas Cookalong blev det tyvärr smått rörigt även om det inte gick fort.

Tittarnas reaktioner har uppmärksammats av TV4 och nu finns det chans att man gör om programmet.

Det är ett nytt format och mycket som ska sättas, vi lyssnar självklart på vad folk tycker och tänker. Båda era läsare och tittare som hör av sig direkt till oss. Det är ett stressigt format, det kan vara nytt för många.

Vi kommer att jobbade vidare och förbättra programmet. Vi tar alltid till oss av publikens åsikter. Det är direktsänt vilket gör att det kommer gå undan, det gör det om man ska hinna laga tre rätter på en timme men tanken är att tittarna ska hinna med.

Det nya formatet vet jag inte riktigt var han får ifrån med tanke på att det har gått minst en säsong i USA. Förmodligen syftar han på att det är nytt för Sverige.

I övrigt så var programmets höjdpunkt när Gordon Ramsay trillade in och hälsade på Tina som verkligen gick upp i högvarv och försökte skämta med honom. Inte helt lyckat, men kul att få se honom på svensk TV.

Jag ser fram emot nästa avsnitt av Tinas Cookalong men hoppas på att vi får se en lite intressantare person för att hjälpa henne i köket.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tinas-cookalong-kan-goras-om/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: