Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

The Stig avslöjad i Top Gear

by Stefan on 03 juli 2009

Top GearLäs inte mer om du inte vill veta vem det är! I veckan påbörjade jag säsong 13 av Top Gear och utan att ha läst förhandsinformation så blev det en chock för mig när helt plötsligt The Stig kliver in på scen.

The Stig klev sakta in, satte sig i soffan och väntade i vad som kändes som en evighet. Då tog han av hjälmen och under den var ingen annan än Michael Schumacher! Jo, tidigare har det pratats om bland annat förare från BTCC och DTM, men inte att det skulle vara en före detta världsmästare i F1.

Intervjun fortsatte och desto längre in vi kom desto mer började jag tvivla. Kan det verkligen vara så? Är det verkligen Michael Schumacher som är The Stig? Det hela kändes smått otroligt och jag är fortfarande väldigt tveksam. Stämmer det att han är The Stig så känns det inte särskilt meningsfullt att använda rollfiguren längre.

Nej, inom ett par avsnitt tror jag att Jeremy Clarkson bryter illusionen och förklarar att det hela var ett skämt.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/the-stig-avslojad-i-top-gear/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Oskar 03 juli 2009 kl. 18:23

Är också en som tvivlar tänk bara på hur Jeremy i slutet av det avsnittet säger: I don’t think The Stig is Michael Schumacher ^^

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: