Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

The Simpsons

The Simpsons får en 23:e säsong

by Stefan on 17 november 2010

I takt med att en del serier faller i glömska (Dollhouse) så fortsätter andra i år efter år. Nu är det klart att TV-bolaget Fox ger Simpsons en 23:e säsong vilket bör vara något sorts rekord när det kommer till animerade TV-serier (se Wikipedia).

Verkställande producent Al Jean kommenterar:

Like many 22-year-olds, The Simpsons is extremely happy remaining at home, on FOX, and hopes it doesn’t have to go out into the real world for many years to come.

Serien som följer familjen Simpsons bestående av Homer, Marge, Bart och Lisa har fått hela (!) 27 Emmy Awards och har dessutom rekordet över flest gästskådespelare i en och samma TV-serie. Den nya säsongen inkluderar bland andra Halle Berry, Paul Rudd, Ricky Gervais, Jon Hamm, Alyson Hannigan, Martha Stewart och Katy Perry. Helt otroliga namn!

För min del så har jag sedan länge tröttnat på både Family Guy, American Dad och Clevelands Show men det är något speciellt med Simpsons. Missa inte vår Simpsons Quiz!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/the-simpsons-far-en-23e-sasong/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Anders 17 november 2010 kl. 13:49

Det är tvärtom för mig – jag har tröttnat på Simpsons, men följer Family Guy slaviskt :) Cleveland Show och American Dad har jag dock inte mycket till övers för.

2 Ted 17 november 2010 kl. 23:16

Jag har liksom Anders tröttnat på Simpson och följer hellre Family Guy.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: