Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

The Mentalist närmar sig Red John

by Stefan on 25 maj 2009

The MentalistI onsdags visades säsongsfinalen av The Mentalist, en TV-serie som började mycket lovande men har tappat fokus allt eftersom under säsongens gång. Till en början så levererades en underhållande bakgrundshistoria kring Patrick Jane och allt eftersom vi kom längre in i serien så fick vi veta allt mer om den mystiska Red John. Därefter hände något och huvudhandlingen (Red John) glömdes bort i flera avsnitt, fram till nu.

Det måste erkännas att jag inte stod med några större förhoppningar inför säsongsfinalen då serier som NCIS, How I Met Your Mother och Two and a Half Men har dragit ner dem kraftigt. Även om det inte var något vidare avsnitt så kändes det ändå skönt att få ta ett kliv framåt kring huvudhandlingen, även om Patrick Jane blev lite väl besatt i slutet.

Jag har fortfarande ett stort hopp till framtida avsnitt utav The Mentalist även om det aldrig kommer bli någon större tittarfavorit. Däremot så är jag väldigt förtjust i Patrick Jane (Simon Baker) som person och tror att den skulle bli ännu bättre om vi fick ta del av lite mer humor från hans sida.

Det har tagit ett par dagar, men nu är jag snart färdig med vårens serier. I veckan blir det säsongsfinalerna av Ghost Whisperer och Lie to Me, innan vi får ta del av säsongsfinalen utav Top Gear nästa vecka.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/the-mentalist-narmar-sig-red-john/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: