Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

The Event

The Event får en full säsong

by Stefan on 31 oktober 2010

Det amerikanska konspirationsdramat som nådde SVT i rekordfart har fortfarande inte fått några fantastiska siffror men till tittarnas stora glädje så har NBC nu valt att satsa på serien genom att beställa en full säsong tillsammans med komedin Outsourced och kombinerade polis- och advokatserien Law & Order: Los Angeles.

The Event handlar om Sean Walker som när han börjar undersöka det mystiska försvinnandet av sin flickvän, snubblar över en av de största mörkläggningarna i världshistorien. Under sitt sökande får han kontakt med flera mycket inflytelserika politiker och där ibland USA:s president som inte heller han har alla fakta om denna konspiration som kan komma att ändra hela mänsklighetens öde.

Tyvärr har jag inte tagit mig tid att se serien ännu. Dels pga dess osäkra framtid men främst för att jag inte har energin att börja följa ännu en dramaserie på 45 minuter. Däremot så blev jag varmt rekommenderad att börja se Outsourced så den serien kommer jag ta upp under morgondagen. 20 minuters komedi är något lättare att smälta än dramaserie med snabba vändningar.

För dig som är intresserad av att börja se serien så sänds avsnitt 6 imorgon, söndag, 21:15 på SVT 1. Annars rekommenderar jag dig att besöka the-event.se för att läsa mer om The Event.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/the-event-far-en-full-sasong/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Något för alla 31 oktober 2010 kl. 10:44

Jag har faktiskt följt The Event sedan den började sändas, menjag är inte säker på om det är en bra tv-serie eller inte. Jag tycker att de har en massa intressanta mysterier och så, men jag är inte riktigt begeistrad över att titta på den. Vi får se om jag överger The Event eller inte.

2 Stefan 31 oktober 2010 kl. 10:51

Jag vet inte varför men jag inbillar mig hela tiden att det ska bli en ny LOST där nya gåtor uppstår hela tiden men att man aldrig får några svar. Själv tröttnade jag på LOST efter 3 säsonger men efter vad jag har läst på bloggar så finns där fortfarande en mängd obesvarade frågor.

3 Bo 31 oktober 2010 kl. 14:55

Outsourced är fullproppad med fördomar, men man kan inte låta bli att charmas av den ändå. Ge den några avsnitt, tror den kan växa till sig.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: