Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Terminator: The Sarah Connor Chronicles läggs ner

by Stefan on 15 april 2009

TerminatorNätverk älskar att vara diffusa om framtiden för deras shower. Även om de vet svaret på frågan om huruvida ”Serie x” kommer tillbaka eller inte så ler de bara och säger: ”No decision has been made yet.” Helsike, även när den nya säsongens tidtabeller redovisas utan ”Serie X” så tenderar nätverken att vara försiktiga. Bara slit bort plåstret och låt chocken komma!

Även om TV-nätverken kan ha svårt att berätta om serier som läggs ner så har insiders inga problem med att dela med sig av informationen. I nuläget ser det tyvärr väldigt mörkt ut för Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Enligt EW.com har Michael Ausiello (som tidigare har varit mycket tillförlitlig) berättat att Fox redan fattat beslutet att avbryta Terminator. Ausiello nämner det ständigt närvarande inre källan, som säger: ”It’s done. Everybody has pretty much known for a couple of weeks.” En annan källa säger: ”Consider it cancelled.”

Och vad säger Fox om det hela? ”No decision has been made yet.”

Alla fans till Terminator kan hålla sina fingrar korsade en sista stund, men det ser inte bra ut.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/terminator-the-sarah-connor-chronicles-laggs-ner/ sort:published

{ 5 comments… read them below or add one }

1 neeeeej 21 april 2009 kl. 13:56

vaaaaarrrfööööörrrrr!!!

2 Neurotic Kitten 09 september 2009 kl. 15:45

Äsch. En av mina favoritserier. Gillar både Summer Glau och Lena Headey.

3 Magnus 26 januari 2010 kl. 14:30

precis kollat igenom hela serien, Sämsta slut jag någonsin varit med om, hade fått för mig att denna serien var hel :( men det va den tydligen inte. en tredje säsong hade ju varit trevligt för nu sitter man ju som ett levande frågetecken ^^

4 patrik 03 juni 2012 kl. 23:12

varför.. jag titta klart på den serien typ 20 gånger nu och vill veta om john och hon blir ihop och om det slutar lyckligt…. hoppas att det kommer mera. måste veta… bästa serien av alla.

5 Christoffer 08 juli 2013 kl. 15:59

Please bring back Terminator The Sarah Connor Chronicles !

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: