Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Teri Hatcher drabbad av svininfluensan

by Stefan on 29 oktober 2009

Teri HatcherSvininfluensan fortsätter att sätta sina spår och senast i mängden av nyheter har det rapporterats om fotbollsmatcher som tvingas ställa in pga spelare har insjuknat. Nu är det Desperate Housewives som tvingas stoppa inspelningen efter att Teri Hatcher drabbats av svininfluensan.

Timingen kunde inte varit sämre då Desperate-teamet precis skulle spela in det stora julavsnittet. Den spektakulära episoden innehåller både kärlek, drama och en actionfylld flygkrasch.

Trots denna och liknande nyheter väljer jag fortfarande att inte vaccinera mig av två anledningar. Dels förväntar jag mig att det inte drabbar mig, samt att personer som har blivit vaccinerade verkar må sämre än personer som faktiskt blivit drabbade av svininfluensan. En vecka i sängen och sedan har personerna jag pratat med varit tillbaka på topp igen.

Vi får hoppas på att Teri blir frisk så fort som möjligt.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/teri-hatcher-drabbad-av-svininfluensan/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Mathilda 30 oktober 2009 kl. 12:37

Läste att det bara var ett falsklarm. Teri hade ”bara” en inflammation i struphuvudet och är nog redo för nya inspelningar igen nästa vecka.

Svårt det där med svininfluensan. Jag bara väntar på att det ska dyka upp något stort fel och man inser att det inte alls var speciellt bra. Typ som rökning, som man inte alls trode var farligt och nu vet man att det orsakar bland annat lungcanser. Tänk alla barn som vaccineras och man får reda på att hela den generationen har fått något allvarligt fel som kom från vaccinet. Ursch…nää, jag vågar inte vaccinera mig :P

2 Stefan 30 oktober 2009 kl. 13:38

Det var skönt att höra Mathilda. Precis som du säger så känns vaccinet inte alls beprövat och jag skulle personligen aldrig låta vaccinera mina barn utan att ha svart på vitt att du verkligen blir bättre av det.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: