Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Taylor Swift till Vampire Diaries

by Stefan on 14 november 2009

Taylor SwiftSångaren Taylor Swift är fortfarande relativt färsk på skådespelarscenen och har så här långt endast gjort ett inhopp i CSI samtidigt som hon arbetar med den kommande filmen Valentine’s Day där hon ska spela Samantha Kenny. Trots det så vill Kevin Williamson, skaparen bakom Vampire Diaries, inget mindre än att få se henne i serien.

- Jag vill desperat ha med henne. Visst skulle hon bli fantastisk, som Kirsten Dunst i En vampyrs bekännelse? Herregud, ni anar inte – jag skulle kunna mörda för att få med henne i serien!

Personligen så kommer jag inte ihåg henne från CSI men hävdar Wiliamson att hon skulle vara perfekt för serien så kan jag inte mer än lita på honom. Hittills så har han gjort ett otroligt bra arbete om man bortser från rökeffekterna i pilotavsnittet. Tyvärr antyder han att hon, trots sin obefintliga skådespelarkarriär, kan vara på väg att bli för stor för Vampire Diaries.

Glöm inte bort att Vampire Diaries kommer till TV6 i januari!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/taylor-swift-till-vampire-diaries/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Emma Walfridsson 16 maj 2010 kl. 22:03

HON SKULLE PASSA PERFEKT JU! :D

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: