Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Tävlingarna i Robinson uppgjorda på förhand

by Stefan on 24 maj 2009

RobinsonTog du del av gårdagens Robinsonavsnitt så fick du utan tvekan se årets största chock i Robinson när den anonyma Ellenor Pierre på några sekunder lyckades med bedriften att göra upp en eld, utan tidigare kunskaper. Har du dessutom följt den amerikanska versionen Survivor så vet du att exakt samma sak har hänt där. En sedan tidigare helt anonym kvinnlig deltagare klev in och lyckades göra upp en eld, precis som Ellenor, utan att hon hade några tidigare kunskaper om hur det fungerar.

Därefter fick vi se Erik Blomman Blomqvist förlora mot Anna Lundh i en tävling som gick ut på att hålla andan, en deltävling där Anna utan tvekan hade fördel tack vare hennes stora fritidssysselsättning fridykning som i princip går ut på att hålla andan så länge man kan.

– Hon är ju proffs på det där, och det var verkligen inte vi andra. Det är så surt för jag vet att jag hade kunnat vinna hela skiten, hela ”Robinson”, säger Erik.

Nu kommer det rykten från allt fler håll om att tävlingarna kan vara riggade av TV4 för att på så vis göra tävlingen helt oväntad. Tidigare i år så berättade Linda Isacsson i en intervju att röstlapparna räknas och läggs ner på rätt sätt för att ge utröstningarna några minuters extra spänning..

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tavlingarna-i-robinson-uppgjorda-pa-forhand/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: