Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Tankar om Two and a Half Men

by Agneta on 19 oktober 2009

Two and a Half MenJag har slösat nästan en timme av mitt liv på en serie som jag aldrig kommer att titta på igen. Om de inte byter ut skådisarna mot helt andra, och mycket roligare, vill säga! (Nu försöker jag febrilt komma på några som skulle kunna passa bättre, men jag går bet) Two and a Half Men är inte rolig, inte ens med  skratten i bakgrunden. Jag drar inte på munnen en enda gång. Det som kan ha varit roligt är i så fall att se om Charlie Sheen klarar av att hålla sig för skratt när han ska leverera en kommentar som är tänkt att vara rolig.

Nu vet jag vad detta är för en serie och nej, den får inte min titt igen.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tankar-two-and-a-half-men/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Jenny P 19 oktober 2009 kl. 20:14

Vad roligt att hitta dig här! Väl skrivet, även om jag inte håller med dig. Kruxet med den här serien är att man måste komma in i karaktärerna, då blir det roligt. Jag tyckte faktiskt inte ens om Seinfeld i början för en si så där 200 år sedan. Men relationerna dem emellan är faktiskt väldigt roliga. Ge den en chans till!

2 Daniel 10 juni 2010 kl. 17:31

Det är en häpnadsväckande bra serie med skratt som ej går att undgå. Här har vi gänget med två ungkarlar och grabben Jake som bara blir äldre med säsongerna. Dock ser man ingen skillnad på bröderna. Hur som helst framstår Alan som en emotionell och sakkunnig pappa med en ganska så svår karriär där förhållandet går i kras med exfrun Judith. Oftast driver den äldsta brodern Charlie med Alan, men här har vi också en stark brodersrelation som är kul att få följa med in i. I vått och torrt utvecklas serien med att Charlie dejtar nya kvinnor nästan var dag medan Alan har sin fadersgestaltning. Min åsikt säger att man inte ska ta så hårt på humorn utan mycket som visas stämmer med verkligheten. Det ger ett positivt uppsving bland många.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: