Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Tankar om Lie to Me

by Stefan on 26 februari 2009

Lie to MeIgår var det säsongspremiär av Lie to Me på svensk TV. En serie som sägs vara väldigt lik The Mentalist. Tyvärr så fick jag inte chansen att se den, men det vore det intressant att få höra tankar av er som fick chansen att se den.

Jag har lyckats hitta några delade meningar o bloggosfären.

TV3:s The mentalist och gårdagens Lie to me på TV4 var ointressanta och snudd på tråkiga.

Ser verkligen fram emot nästa avsnitt.

Serien är mycket lovande, och det är nu jag blir irriterad över min alldeles för stora försiktighet vad gäller att ladda hem för jag hade verkligen inte bangat på att gotta ner mig i denna serie hela helgen.

Det händer att det dyker upp något TV-program som känns särskilt sevärt. Igår visades ett sådant program och jag bara måste flagga lite för det här på bloggen.

Själv så har jag börjat samla på mig de fyra första avsnitten och förhoppningsvis så kan jag se premiäravsnittet ikväll.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tankar-om-lie-to-me/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: