Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Tankar om Den Rätte för Rosing

by Stefan on 24 februari 2009

Den rätta för RosingDå är klockan halv tolv och det är snart dags att dra sig mot sängen. Tidigare idag skrev jag om TV-serien Den Rätte för Rosing och nu är första avsnittet slut. Själv valde jag att se Champions League-matchen mellan Inter och Man Utd. Förmodligen skulle jag inte sett serien ändå, men nu i efterhand vore det intressant att höra era åsikter om serien.

Precis som jag skrev tidigare så har jag svårt att se hur den kan bli sevärd, men platstikopererade b-kändisar från Big Brother har en tendens att alltid locka tittare.

Själv så ska jag dra mig mot sängen nu och se gårdagens avsnitt av House och därefter blir det sömn.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/tankar-om-den-ratte-for-rosing/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: