Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Ta chansen och träffa Filip & Fredrik!

by Mathilda on 12 december 2009

filip_fredrik2I veckan var jag och träffade Filip och Fredrik, ni vet killarna från ”Ursäkta röran (Vi bygger om)” (2002), ”High Chaparall” (2003-2008), ”100 höjdare!!!” (2004-08), ”Ett herrans liv” (2006-07), ”Boston Tea Party” (2007-2009), ”Vem kan slå Filip & Fredrik” (2008-09), ”Söndagsparty med Filip & Fredrik” (2009) mm.

Till vintern släppte de sin nya bok ”Tårtgeneralen” och när jag fick se att de skulle till min hemstad åkte jag givetvis för att träffa dem. De var precis lika trevliga som de framställs på tv. När jag stod i kön och väntade på att få min bok signerad var jag först lite nervös, men när jag kom fram lättade killarna genast upp stämningen. De pratade på och verkade verkligen bry sig om sina fans. Boken är i själva verket inte till mig, utan kommer att bli den perfekta julklappen till min sambo!

Det har tyvärr inte gjorts så mycket reklam om att Filip och Fredrik just nu åker runt i Sverige och signerar sina böcker, att jag såg det var bara en slump. Än är det inte försent att träffa dem, så ta chansen du också! De har redan avverkat många städer i Sverige och nu är det bara två dagar kvar, se schema för dessa dagar nedan.

Måndag 14 december
kl 17 NK Bokhandel

Onsdag 16 december
kl 10-11 Akademibokhandeln Väla, Helsingborg
kl 12-13 Bokia center syd Löddeköpinge
kl 14-15 Akademibokhandeln Gleerups, Lund
kl 16-17 Bokia Lazer i Malmö
kl 18-19.30 Akademibokhandeln Mobilia, Malmö

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ta-chansen-och-traffa-filip-fredrik/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: