Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Summer Glau klar för Dollhouse

by Stefan on 06 september 2009

Summer Glau i Big Bang Theory

Förra veckan blev det klart att den vackra skådespelerskan Summer Glau ansluter sig till Dollhouse i höst. Tidigare i vår skrev jag ett kort inlägg och förutspådde händelsen efter ett uttalande från Dollhouse’s skapare Joss Whedon.

If anybody thinks it hasn’t occurred to me already then they have not met me. I mentioned it to her before [SCC] was canceled. Summer would be perfect to play an active.

Mitt inlägg då blev inte särskilt uppskattat då jag inte var riktigt förtjust i Summer Glaus personlighet i Terminator och The Big Bang Theory, vilket ett fan-forum upptäckte och skickade hit ett par av sina besökare. Det hela resulterade i att jag såg ytterligare 5 avsnitt av Terminator: The Sarah Connor Chronicles utan att bli särskilt förtjust.  Lite väl stel attityd för mig, men det har förmodligen med karaktären att göra.

Glau kommer spela karaktären Bennett som arbetar i Dollhouse och delar något förflutet tillsammans med Echo (Eliza Dushku). I nuläget är det oklart hur många avsnitt hon kommer vara med i, men det är bekräftat att det handlar om en återkommande roll.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/summer-glau-klar-for-dollhouse/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Neurotic Kitten 09 september 2009 kl. 15:42

Jag älskar Summer Glaus rollprestation i Terminator-serien. Hon är perfekt som robot. Har aldrig sett The Dollhouse, men jag kanske ska kolla på ett avsnitt. När Glau är med.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: