Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Spoilers för säsong 3 av Chuck

by Stefan on 30 maj 2009

ChuckI år har en hel del av strålkastarljuset utan tvekan legat på Chuck, att leva eller att icke leva? Tack vare att Zachary Levi och Yvonne Strahovski så blev alltså resultatet att vi får se en tredje säsong av våran favoritnörd, Chuck.

Tyvärr tvingades man att sänka budgeten en aning för att serien skulle få överleva, men det är ändå bättre än inget. Det har pratats en hel del om att resultatet för oss tittare skulle bli att Anna Wu tvingades lämna. Nu har skaparen bakom serien, Josh Schwartz, berättat lite mer om planerna för den tredje säsongen av Chuck.

Det visade sig att ingen kommer tvingas lämna serien och hans förhoppning är att alla ska skriva nytt kontrakt. Däremot kan vi få se allt mindre av Buy More i specifika avsnitt för att på så vis dra ner på budgeten.

I don’t think the look of the show is going to change. We might have certain episodes where Chuck’s mission is such that we don’t get the opportunity to go to the Buy More. We love our cast and, obviously, we want to use them as much as possible in as many episodes as possible. [...] We have plans for Anna to return.

Däremot så verkar det som att vi har ett triangeldrama på halsen.

Look for a potential new love interest on the show, someone who could triangulate between a couple of characters.

Själv så ställer jag mig smått tveksam till Chucks nya Kung-Fu-kunskaper och jag hoppas verkligen på att dessa försvinner fort, eller att han inte kommer använda sig av dem.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/spoilers-for-sasong-3-av-chuck/ sort:published

{ 6 comments… read them below or add one }

1 hfl 31 maj 2009 kl. 18:39

Det skulle vara roligt om Chuck tappade minnet.

2 Stefan 31 maj 2009 kl. 20:27

Hm, jag är inte riktigt säker på att jag följer med i dina tankebanor. Vad skulle då Chuck glömma eller vill du att han ska glömma allt? Är inte risken då att hela spionbiten försvinner?

3 Anna 10 juni 2009 kl. 16:04

Jäyyy! En till säsong!
Helt underbart! Varför skulle man vilja lägga ner en så bra serie?

4 ... 27 januari 2010 kl. 20:15

Tyckte att första avsnittet känns som att man missar nått… liksom :(

5 kakan 26 mars 2010 kl. 22:50

När kommer chuck säsong 3 att visas i sverige

6 Stefan 12 april 2010 kl. 21:04

Har tyvärr inte hört något ännu, men det bör vara i slutet av månaden eller i början på nästa. Ta kontakt med TV6 via redaktionen@tv6.se

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: