Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Spoiler: Träffa House nya rumskamrater!

by Stefan on 08 juni 2009

HouseKraftig spoiler! För ett par dagar kom nyheten att den 29-åriga Tony-vinnaren Lin-Manuel Miranda har fått kontrakt för den kommande säsongen av House. Där kommer vi få se honom som en av House rum-, cellkamrater inne på mentalsjukhuset.

Idag kom ny information om att produktionsteamet även sök en kvinna på 20-30 år och kan spela cello. Kvinnan ska skriva kontrakt för en månad, vilket betyder att hon kommer vara med i en stor del av säsongen. Vilket i sin tur betyder att House med stor sannolikhet kommer spendera en stor del av säsongen inne på mentalsjukhuset.

Vi kommer med stor sannolikhet få se ännu fler patienter och jag tror att vi har en intressant säsong framför oss. Överlag så känns det som att vi kan närma oss den nya House-kopian som går under namnet Mental.

Mina funderingar ligger kring resten av teamet. Vad kommer hända med Wilson, 13, mfl? Kommer vi tvingas ta in en ny läkare, eller ska teamet försöka lösa problemen på egna hand?

House på mentalsjukhus, bra eller dåligt för serien?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/spoiler-traffa-house-nya-rumskamrater/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Johan 08 juni 2009 kl. 22:08

Skönt att House får nya områden att röra sig på. I nuläget har serien blivit allt stelare och vore det inte för utvecklingen av karaktärerna så skulle jag ge upp serien.

Den andra serien, Mental, har jag inte hört något om. Vad är det för något?

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: