Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Southland till TV3 den 7 oktober

by Stefan on 24 september 2009

SouthlandI våras var det premiär för den nya polisserien Southland med Benjamin McKenzie från The OC i täten. Den stora skillnaden mellan denna serien och andra polisserier är främst hur den är filmad, nämligen som Cops. Jag skrev mig varm om Southland och passade dessutom på att ta med introt när jag samlade mina topp 11 serieöppningar.

Nu upptäckte jag att TV3 har köpt in serien och säsongspremiären sänds den 7 oktober vilket är ett par dagar innan säsong 2 drar igång borta i USA. Otroligt kul att man köper in serien då jag tror att den kommer få väldigt bra tittarsiffror. Vi har kärlek, musik, våld och även det psykologiska arbetet i att vara polis och ny på en arbetsplats.

Det bor fyra miljoner människor i Los Angeles. Men det finns bara 9800 poliser som skyddar dem. En av dem är rookien Ben Sherman (Ben McKenzie), som får en chock när han kastas rakt ut i det råa gatukriget i LA:s fattiga bostadsområden.

Glöm inte bort, Southland på TV3 den 7 oktober!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/southland-till-tv3-den-7-oktober/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Sara 24 september 2009 kl. 09:30

Kul! Jag älskade verkligen Ben i OC och har hört massor av bra om hans nya serie Southland. Ser verkligen fram emot premiären. Vet du vilken tid det är?

2 Stefan 24 september 2009 kl. 18:00

Southland kommer sändas 22:00 på TV3.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: