Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Charlie Sheen

Hur ska 2½ män skriva ur Charlie?

by Stefan on 15 juni 2011

Vårens stora snackis i TV-världen har utan tvekan varit Charlie Sheen som spårade ur fullständigt, till en början ivrigt påhejad av sina fans. Efter stora drogproblem och diskriminerande kommentarer om seriens skapare, Chuck Lorre, så såg CBS ingen annan möjlighet än att sparka honom.

Frågan inför höstens premiär av Two and  a Half Men är då givetvis hur man ska skriva ur honom i serien. När Ashton Kutcher nu är på ingång så måste man plocka fram en förklaring till vem han är och var Charlie egentligen har tagit vägen.

Enligt källor inom TV-nätverket så kommer man troligtvis dra nytta av att Charlie var på väg till Paris med Rose. Nej, Chuck Lorre kommer inte hämnas genom att krascha flygplanet utan låter helt enkelt Charlie stanna i Frankrike utanför kameran.

Vad tror du om det?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/skriva-ut-charlie/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 kennet 16 juni 2011 kl. 20:14

Ska bli intressant att se hur Lorre och Co löser inskrivningen av Kutcher i serien. Personligen fruktar jag att han skrivs in som en ”förlorad bror” eller liknande. Jag hade föredragit om serien lagts ner när Sheen fick sparken eftersom jag tycker den har sjunkit i kvalitet de senaste säsongerna.

2 Svensson 27 juli 2011 kl. 19:09

Charlie har gjort sitt, han har blivit tråkig, Ashton kommer att höja denna serien till skyarna, älskar hans filmer, han är som gjord för denna serien.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: