Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Skaparna bakom Reaper till Dollhouse

by Stefan on 11 juli 2009

DollhouseI början av veckan avslutade jag säsong 1 av Dollhouse och säsongsfinalen gav verkligen mersmak. Samtidigt får jag höra att Michele Fazekas och Tara Butters, skaparna bakom Reaper, fick kontrakt med Fox redan i april. I slutet av förra månaden blev det alltså klart att Michele och Tara ska flyttas över till Dollhouse.

Även om Reaper var en ganska underhållande serie så rankade jag den aldrig särskilt högt och jag är fundersam till hur flytten kommer gå. Reaper var som sagt ingen dålig serie, men frågan är om man kan lägga undan den stora delen av sin humor för att skapa en seriös scifi-serie i stil med Dollhouse.

Tittar vi i det längre perspektivet så har jag fortfarande misstankar om att Dollhouse kan komma att läggas ner i slutet av säsong 2. Redan nu var det ytterst osäkert om serien skulle få ytterligare en chans och det var enbart tack vare stora neddragningar man lyckades.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/skaparna-bakom-reaper-till-dollhouse/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: