Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Jennifer Morrison

Jennifer Morrison från House till HIMYM

by Stefan on 09 september 2010

Idag kom nyheten att Jennifer Morrison är klar för komediserien How I Met Your Mother efter att förra året ha lämnat House.

Givetvis uppstår genast spekulationerna kring om hon möjligtvis kan vara Fru Mosby och samtidigt som CBS inte vill kommentera detta så är det enligt amerikanska Entertainment Weekly klart att Jennifer Morrison kommer vara med i 13 avsnitt denna säsongen.

Morrison kommer spela en kontroversiell aktivist som till en början motsätter sig Teds planerade rivning av ett New York-moment men så småningom så utvecklas en vacker romans mellan de…

Jennifer Morrison lämnar House

by Stefan on 25 september 2009

Tidigare i somras bekräftade EW att en av deltagarna i House skulle lämna i höst. Spekulationerna har varit många och nu är det klart att Jennifer Morrison ska lämna House och sin karaktär Cameron som hon har spelat sedan 2004.

Till skillnad mot Kal Penn‘s Kutner så ska hennes utgång vara ett kreativt val av producenterna och inget hon själv har bestämt sig för. Något som öppnar dörren för att hon kan återkomma i framtiden om tittarna sätter sig på tvären. Samtidigt bekräftas det att hennes man Chase, spelad…