Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

hbo nordic

Survivor’s Remorse är komediserie med LeBron James som producent

by christian on 04 september 2014

I Survivor’s Remorse får vi följa Cam Calloway (Jessie T. Usher), en ung basketspelare som precis skrivit på ett proffskontrakt i Atlanta. Tillsammans med sin kusin och trofaste rådgivare, Reggie Vaughn (RonReaco Lee), flyttar de båda till Georgia för att starta deras nya liv.

Som producenter för serien står Mike O´Malley, Tom Werner, Maverick Carter, Paul Wachter och självklart även NBA-stjärnan LeBron James.

Varje avsnitt är ca 30 minuter långt och kommer i USA att gå på kanalen Starz, du kan dock se hela serien på HBO Nordic…

Premiär av tredje säsongen av Borgia

by christian on 01 september 2014

Borgia som utspelar sig i upplysningstiden då Vatikanen stod i centrum av världen som medlare och rättsskipare. Serien följer mannen Rodrigo Borgia som i jakt på Petri Stol blir känd som en grym man och hans tid som påve blir den mest kända i Vatikanens historia.

Den tredje säsongen av serien är även den sista som om du inte redan börjat att kolla är det hög tid att sätta dig in och ett magnifikt tillfälle att streckkolla en mycket underhållande och lärorik serie. Serien är skriven och skapad av…

The Leftovers – Ny serie från skaparna av Lost

by christian on 21 maj 2014

Lagom till sommaren börjar en ny storsatsning från HBO, The Leftovers är skapat av Damon Lindelof baserad på romanen med samma namn, skriven av Tom Perrotta. I serien följer vi händelseförloppet efter en dag kallad ”The Departure”, när människor världen över spårlöst försvinner och andra lämnas kvar utan någon förklaring på vad som skett.

Seriepremiär på HBO Nordic 23 april – Fargo

by christian on 16 mars 2014

Flertalet stora serier kommer tillbaka nu under våren som till exempel Game of Thrones som har premiär den 7 april. Men det finns också nya serier som kommer börja gå och som kommer finnas för allmän beskådan på HBO Nordic i april. Fargo är baserat på filmen med samma namn som blev en dundersuccé för bröderna Coen i mitten av 90-talet. Karaktärerna från serien finns inte att återse men däremot en hel del andra kända namn som till exempel Martin Freeman (Bilbo), Bob Odenkirk (Breaking bad) och Billy Bob Thornton…

Fler vårpremiärer hos HBO nordic

by christian on 30 januari 2014

Året på HBO nordic har startat starkt med den kritikerrosade serien True Detective, ny säsong av Girls och om två veckor har serien om James Bond-författaren Fleming premiär. Fler premiärer stundar dock och det är inte vilka premiärer som helst. Här följer några av serierna som har premiär i slutet av februari och framåt:

Vikings – Den 28 februari får vi återigen vässa svärden och följa de gamla skandinaverna i Vikings. Serien följer vikingen Ragnar Lothbrok och hans familj och svenske Gustaf Skarsgård återfinns i en av de största rollerna!

Vice

Fleming: The man who would be Bond

by christian on 23 januari 2014

Seriepremiär på HBO nordic för den nya miniserien Fleming. I huvudrollen ser vi Dominic Cooper som spelar James Bond författaren Ian Fleming i en historia om hans liv, kvinnor och författarskap.

Faktum är att mycket av det Fleming senare skrev i sina böcker om agent 007 var hämtat från hans eget liv. Serien utspelar sig under andra världskriget och följer Fleming som snabbt stiger i rang på grund av sin förmåga att hitta på historier. Han går från pappersarbete till att stjäla fiendernas hemligheter bakom deras ryggar.

Serien har premiär…