Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Anna Anka

Paul Anka begär skilsmässa

by Stefan on 07 december 2009

Kommer du ihåg den högtravande kvinnan som var på allas läppar i somras? Det ska villigt erkännas att jag knappt kommer ihåg varför hon var så kontroversiell och lyckades locka tittare i Svenska Hollywoodfruar. Kanske beroende på att Ullared har blivit en sån succé där Ros-Marie och Kjell har blivit höstens snackis.

Nu är det fritt fram att börja diskutera Anna Anka igen efter att Paul Anka har beslutat sig för att ta upp skilsmässa efter en längre tids problem som resulterade i att polisen fick rycka ut…

Anna Anka till Svenska Hollywoodfruar

by Stefan on 29 november 2009

Detta är långt ifrån någon nyhet då det enligt flera källor blev klart för 9 dagar sedan. Däremot så tycker jag att det tål att nämnas även här på omTVserier. I slutet på förra månaden kom det fram att Anna Anka mycket väl kan dyka upp i Let’s Dance och kort därefter kom nyheten om hennes julkalender tillsammans med Robert Aschberg som går under namnet Anna Anka och Hennes Vänner och sänds samtidigt som Kalles Jul.

I samma veva påpekade Anna Anka att hon inte kommer ställa upp…

Anna Anka vs Kalle Anka

by Stefan on 17 november 2009

Så långt jag kan minnas så har jag firat julen tillsammans med släkten i mina föräldrars hus. Det har varit mormor, farmor, farfar, farfars bror, gammelfarmor, gammelfarfar, kusiner och en mängd andra. Omkring 2-tiden kommer samtliga gäster och vi värmer oss med glögg, pepparkakor och lussekatter inför en av dagens höjdpunkter, nämligen Kalle Anka.

Nu har TV3 gjort ett mindre genidrag genom att värva Anna Anka, vilket inte var särskilt oväntat eftersom halva Sveriges befolkning har skämtat om det sedan Svenska Hollywoodfruar sändes. Kalle Anka har legat ohotad i…

Anna Anka kan få en egen TV-serie

by Stefan on 26 oktober 2009

Förra veckan skrev jag och berättade att vi kan få se Anna Anka i Let’s Dance efter ett möte mellan de båda parterna i slutet av förra veckan. Enligt en intervju med henne gjord av Expressen så verkar det fortfarande högaktuellt med ett deltagande i Let’s Dance, med kravet att han får träna i USA och pendla till Sverige på fredagarna. Frågan är om tittarsiffrorna för att se Anna Anka på ett dansgolv är tillräckligt bra för att motivera kostnaderna.

Samtidigt har hon valt att tacka nej…

Anna Anka till Let’s Dance

by Stefan on 23 oktober 2009

Är det någon människa jag verkligen inte klarar av så är det det Anna Anka. Själv hävdar hon att det endast var en roll hon spelade i Svenska Hollywoodfruar, men jag tvivlar på det då man aldrig låtsas idiotförklara sin makes fans. Det pratas om den svenska avundsjukan, men jag tvivlar på att så många ungdomar är sugna på att vakna upp med en 40 år äldre man/kvinna och börja dagen med att tillfredsställa honom eller henne.

Under veckan ska TV3, TV4, ett bokförlag och ett skivförlag åkt…