Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Sexscenen från Gossip Girl visas i Sverige!

by Mathilda on 13 december 2009

Ikväll visas sexscenen från serien Gossip Girl som varit ett av det hetaste samtalsämnet i USA. Inte bland fansen/tittarna, utan hos deras föräldrar.

Huvudkaraktärerna Dan, Olivia och Vanessa disskuterar vilka saker man inte bör missa under sin studietid, vilket slutar med att en trekant inleds. Scenen ur serien har fått föräldrarna att rasa och man anser att det är mycket olämpligt att sådana scener får visas i en tv-serie riktad mot ungdomar.  Organisationen ”föräldrarnas tv-råd” i USA, kämpade förgäves för att försökta stoppa att avsnittet sändes

Nu har du möjlighet att själv avgöra vad du tycker om scenen.  Ikväll, söndag den 13/12 kl 19.00, visar kanal 5 den omtalade scenen! Vad tycker du? Har serien gått över gränsen för vad som bör visas på tv, på en sändningstid då barn och ungdomar har möjlighet att titta.

Så länge kan ni se inledningen här…..

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/sexscenen-i-gossip-girl-visas-i-sverige/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Maria 28 juli 2011 kl. 00:50

Gått över gränsen? Nej. Jag tycker att folk överreagerar. Sex är trevligt, ungdomar sysslar med det. Gossip Girl handlar mest om relationer och i många fall sex. Personligen ser jag inte varför det är bättre att visa en 16 årig tjej som super skallen av sig och tar droger än tre (nästan?) vuxna människor som fritt väljer att ha sex med varandra. Sex ska inte smutskastas eller censureras. Anser man som förälder att en trekant är olämplig att visa får man antingen stänga av TV:n eller prata med sina barn.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: