Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Seriepremiär för Entourage på TV6 ikväll

by Stefan on 15 november 2009

EntourageTidigare har jag klagat både nio och tio gånger på att TV6 kör repriser av repriser av repriser (ni förstår..) på uttjatade serier som Simpsons och Family Guy. Där anser jag att kanaler förtjänar stort beröm nu när man först klargör att fantastiska Vampire Diaries kommer till kanalen och följer upp det med att spela in sin egen serie (Paradise Hotel) och följer därefter upp det med Entourage som kronan på verket.

Entourage är inne på sin sjätte säsong och det har kommit ett par klagomål om att serien redan har gått på svensk TV ett par gånger. Personligen så har jag dock aldrig sett serien trots att en god vän till mig har förespråkat den sedan seriepremiären för 5 år sedan. Jo, ibland märker man att tiden går långsamt…

Nu tänkte jag åtgärda detta och följa den blint på TV6. Förhoppningsvis dyker den även upp på TV6 Play, men det är ingenting jag kan garantera i nuläget. Tanken är att jag ska skriva en kort sammanfattning (78 avsnitt) efter varje sändning och därför hoppas jag på att så många som möjligt är intresserade av att följa serien tillsammans med mig.

Handling för avsnitt 1

Vince Chase är en ung, het skådespelare med en lovande karriär framför sig i Hollywood. Hans senaste film har premiär på kvällen, men först på agendan står lunch med barndomsvännerna Turtle, Drama och Eric för att diskutera den kommande klassåterträffen. På premiärfesten hamnar Eric, som även är Vinces manager, i en diskussion med hans agent Ari gällande hans kommande filmprojekt.

Gästskådespelare: Mark Wallenberg

Handling för avsnitt 2

Amerikansk komediserie från 2004. Vince tänjer på sin redan ansträngda budget genom att leasa en splitterny Rolls-Royce för att få bort tankarna från en dålig recension. Ari försöker övertala Vince till att skaffa sig en ”riktig” manager, vilket sårar Erics känslor. Drama hoppar över en skådespelarlektion och går istället på fest hos Jessica Alba tillsammans med gänget.

Gästskådespelare: Jessica Alba

Avsnitt 1 sänds ikväll 22:35 på TV6
Avsnitt 2 sänds ikväll 23:10 på TV6

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/seriepremiar-for-entourage-pa-tv6-ikvall/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: