Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Seriepremiär av Vampire Diaries inatt

by Stefan on 10 september 2009

Vampire DiariesJag har talat gott om den kommande TV-serien Vampire Diaries ett bra tag nu och inatt 02:00 svensk tid är det äntligen dags för seriepremiären i USA. Liknande vampyrserier som True Blood och Twilight har gått otroligt bra, så jag hoppas verkligen på att Vampire Diaries ska slå igenom.

Inför premiären har bokens författare, L.J. Smith, önskat tittare.

May I make a plea for everybody to try to be patient. The Twilight Zone feeling rapidly diminishes after that. Ian Somerhalder is being recognized as a superior villain; and I feel sure that under those brown curls Elena’s scheming mind is simply waiting for an opportunity to emerge… I’ve waited this long to speak out, and my verdict is: give it a chance.

Det som är emot TV-serien är likheterna med Twilight som många Twilight-fans har ogillat. Därför har man gång på gång försökt förklara att Vampire Diaries inte bara kom ut först, utan även ska gå en annan väg.

Jag har även fått ett par förfrågningar angående premiären i svensk TV och tyvärr finns det ingen information om någon TV-kanal ska köpa in serien ännu, utan vi får helt enkelt vänta och se tittarsiffrorna.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/seriepremiar-av-vampire-diaries-inatt/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anders 11 september 2009 kl. 08:46

Jag har fortfarande inte fått chansen att se Vampire Diaries, men jag såg att den hade kommit ut på flera sidor på internet nu så det är väl bara att dra ner den till ikväll. Vore roligare om det var två tjejer istället för det klassiska med två killar.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: