Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Sean Faris till Vampire Diaries

by Stefan on 10 november 2009

Sean FarisTrots att Vampire Diaries har varit en av höstens populäraste serier, vilket belönades med att TV6 köpte in den, så har vi fått se relativt få, om några, nya skådespelare i serien. Det har varit ungefär samma personer i samtliga avsnitt även om vi har fått se mer eller mindre av några. Nu är det dock klart att Sean Faris ska dyka upp i serien för en återkommande roll.

Faris kommer spela Ben, en före detta amerikansk fotbollsstjärna på college-nivå som har blivit bartender på Mystic Grill och är god vän med Matt. Ben kommer in i resten av gruppen när en fattig Matt tar ett jobb på Mystic Grill. Spoiler: Ryktesväg så kan han även bli involverad i en relation tillsammans med en kvinnlig karaktär i serien. :Spoiler.

Tidigare har vi fått se Sean Faris göra korta inhopp i bland annat Undressed, Smallville, One Tree Hill, Boston Public, Life As We Know It och Reunion. Kanske blir detta hans stora genombrott?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/sean-faris-till-vampire-diaries/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: