Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Se första minuterna av Ullared

by Stefan on 29 oktober 2009

UllaredMåndagen den 2 november är det premiär för den nya serien på kanal 5 som går under namnet Ullared. För att locka fler tittare har kanal 5 släppt de första 5 minuterna, precis som man gjorde med Silent Library.

På måndag är det äntligen premiär för omtalade Ullared – yrkessåpan där vi följer personal och kunder på megavaruhuset GeKås i Ullared. Redan i dag kan vi dock bjuda på en smygtitt. På Kanal 5 Play finns nu de fem första minutrarna av första programmet uppe. Håll till godo.

Personligen så har jag väldigt svårt för att förstå tjusningen i Ullared. Jag har varit där två gånger och där finns egentligen inget som lockar eftersom majoriteten av produkterna inte är överdrivet billiga. Det kostar mer att åka dit, än vad man tjänar dvs. Däremot så verkar programmet ganska underhållande och jag är säker på att det kommer locka en hel del tittare.

Premiären är 20:00 på måndag!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/se-forsta-minuterna-av-ullared/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Lina 30 oktober 2009 kl. 14:21

Själv älskar jag verkligen Ullared! Där finns allt du behöver till riktigt bra priser. Min familj (jag, mamma och min syster) brukar åka dit minst en gång per år och där finns alltid något.

2 Agneta 01 november 2009 kl. 18:35

Jag ska se programmet! Kanske har jag kompisar som råkat komma med…!
BTW så var jag en sväng till Ullared idag – herregud vad mycket folk och herregud vad mycket grejer! Jag är helt matt…

3 Stefan 02 november 2009 kl. 01:43

Jag tror att det kommer locka en hel del tittare just med tanke på hur populärt Ullared är. Om jag inte har fel för mig så kommer även min familj sitta klistrade för att diskutera folk och se hur det har förändrats sedan man var där sist.

4 Felicia 02 november 2009 kl. 11:38

Jag har heller aldrig förstått tjusningen med det. Förvisso har jag endast varit där en gång, runt jul förra året, men tänker aldrig mer åka dit då det var alldeles för mycket folk. Men jag kan tänka mig att serien kan locka mycket tittare då många karaktärer som uppehåller sig på Ullared, både handlare och personal, är mycket säregna. Jag tänker definitivt se första programmet, sen får kvaliten på det överväga ett fortsatt tittande.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: