Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Scrubs har gått i graven

by Stefan on 11 maj 2009

ScrubsIgår var det då dags för det vi alla har väntat på denna våren, nämligen det sista avsnittet någonsin av Scrubs. Under 2000-talet har hela sitcom-scenen dominerats av två serier, nämligen Vänner och Scrubs. Det var med blandade känslor jag drog igång avsnittet och jag blev verkligen inte besviken.

Från början till slut fick jag uppleva 42 minuter underhållning, full av flashbacks och referenser till skämt från gamla avsnitt. Redan under de första sekunderna valde man att sätta ribban högt genom att dra igång Snow av Red Hot Chili Peppers i bakgrunden.

I ett par sekunder hoppades jag dessutom på att vi äntligen skulle få höra The Janitors riktiga namn. Det vore en perfekt avslutning på en perfekt karaktär, men nu får han leva vidare precis som han är.

Avsnittet kantades av flera gästspelare och vi fick bland annat se Colin Hay. Jag har läst ett par spoilers av avsnittet och hoppades på att få höra lite ny musik av honom, men tyvärr var det enbart en stum Colin Hay som skymtade förbi i slutet.

Endings are never easy. I always build them up so much in my head, they can’t possibly live up to my expectations, and I just end up disappointed. I’m not even sure why it matters to me so much ow things end here. I guess it’s because that we all want to believe that what we do is very important: that people hang on to our every word, that people care what we think. The truth is, you should consider yourself lucky if you even occasionally get to make someone, anyone, feel a little better. After that, it’s all about the people you let into your life.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/scrubs-har-gatt-i-graven/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Ingo 12 maj 2009 kl. 16:43

Men du fick väl höra namnet också?
Efter att J.D fick höra det falska gick någon annan förbi och hejade på ”the janitor”. Med tilltal på förnamnet i alla fall.

2 Stefan 13 maj 2009 kl. 07:08

Jo, det har du helt rätt i Ingo. Däremot så skulle jag tro att även det namnet är falsk och det hände enbart för att visa tittarna att namnet JD fick höra inte alls var det riktiga.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: