Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Vampire Diaries

Säsongspremiär för Vampire Diaries

by Emma on 08 oktober 2011

Alla vampyrfans, se upp för den tredje säsongen av The Vampire Diaries. Säsong 3 av den rykande heta serien har börjat i USA.

Som vi såg i slutet av säsong 2 så räddade Stefan livet på sin varulvsbitna bror Damon genom att stanna kvar hos Klaus. I den tredje säsongen kommer vi få se ännu fler flashbacks än tidigare från Stefans våldsamma historia då han levde utan hämningar.

Lyckligtvis tror Klaus att Elena är död, vilket hon inte är, och det gör att Stefan måste stanna kvar hos honom för att hålla henne vid liv. Säsong 3 fortsätter på samma brutala spår som förra säsongen slutade och Stefan tvingas dricka blod och slakta.

Elena och Damon kommer varandra närmre i denna säsong och vi följer inte bara triangeldramat mellan Salvator-bröderna och Elena. Elenas lille bror Jeremy börjar se sina ex flickvänner som spöken efter att hans nuvarande flickvän till häxa väckte honom till liv efter att ha blivit mördad. Den tredje säsongen av Vampire Diaries kommer få dig att sitta och bita naglarna av nervositet. Fredag den 18 november kommer den tredje säsongen tillbaka till TV rutan på TV6.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/sasongspremiar-for-vampire-diaries/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Elsa 26 oktober 2011 kl. 11:36

VARNING!
Beroende framkallande serie ! <3

2 Felicia 15 september 2012 kl. 20:00

ÄÄÄskar denna serien verkliden beroende framkallande serie!!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: