Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Säsongsfinalen av Two and a Half Men

by Stefan on 22 maj 2009

Two and a Half MenTidigare i veckan var det då säsongsfinal av flera TV-serier och pga jobb så har jag skjutit upp en hel del av serierna och därför kommer mina tankar inte förrän nu. I tisdags fick vi se Two and a Half Men och jag blev grovt besviken på hela upplägget. Även om det var relativt nyskapande med en förlossning så ogillade jag starkt hur Herb framställdes, nämligen hela trilla och slå dig-humorn som var populär på 40-talet.

När Mia dök upp så hoppades jag på att något skulle ske, kanske skulle Charlie Sheen få tillbaka sina känslor för henne och resultera i att Chelsea lämnade honom. Tyvärr fick man som tittare inte alls någon känsla av att han fortfarande gillade henne och det hela dog ut ganska fort.

När det gäller Alan så fick han åter igen träffa sin gamla sekreterare och där finns kanske en liten chans att något nytt händer i nästa säsong. Visst hade han sex med hennes mamma, men det var ändå efter att hon hade drogat honom.

Nej, avsnittet var fullt av väntan och det kändes mer som ett utfyllnadsavsnitt och inte en riktig säsongsfinal. Väntan på att något skulle ske…. suddenly a flash of light appears in the sky and a flaming meteor plummets to the earth!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/sasongsfinalen-av-two-and-a-half-men/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: