Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Säsongsfinalen av Reaper lämnar mycket att önska

by Stefan on 29 maj 2009

ReaperI veckan visades säsongsfinalen och möjligtvis seriefinalen av Reaper och det var 42 minuter av kärlek och uppoffringar. Först fick vi se Ben lämna sin familj för Ninas skull, vilket inte väckte några större reaktioner hos mig. Han har haft en tajt relation med sin familj, men vi tittare har knappt fått träffa dem och därför vore det ingen större katastrof om han tog avstånd från dem. Då kom förvåningen när Nina ljög ihop en historia om att prästen inte kan skada henne för att hon älskade Ben så mycket.

Samtidigt fick vi se Sock bli drogad av en groda och köra genom hela staden för att rädda Nina. Även om jag inte var särskilt förtjust i bilturen så var det kul att se hur mycket de tre karaktärerna gillar varandra och blir det en ny säsong så lär Nina stanna kvar ett bra tag.

Kring huvudtemat så fick vi se Sam utmana djävulen och förlora. Då väljer Andi att kliva in i handlingen och ge bort sin egen själ för att ge Sam ytterligare en chans. Allting ser ut att gå vägen och vore det en ordentlig seriefinal så skulle jag nog vilja att det hade gått vägen. Nu misslyckades Sam och djävulen äger både Sams och Andis själar.

Nej, blir det en säsong 3 så vill jag helst se en ordentlig uppklarning kring orsaken bakom the greater good. Det känns som att vi har trampat vatten länge nog och det är på tiden att något förändras.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/sasongsfinalen-av-reaper-lamnar-mycket-att-onska/ sort:published

{ 6 comments… read them below or add one }

1 cathy 30 maj 2009 kl. 04:02

No! Reaper is not going out, it’s sticking around for a season three if we have anything to say about it!

Right now we’re hearing the syndi talks continue and ABC Studios is talking with Spike TV and SciFi too! We’re asking Reaper fans to write to both today and ask them to pick up Reaper!

2 Jonathan Karlsson 30 maj 2009 kl. 12:40

Snälla, det måste komma en säsong till!

3 Stefan 30 maj 2009 kl. 13:28

Jag skulle själv gärna vilja se ytterligare en säsong av Reaper. Om inget, så för att få svar på alla frågor kring Sam och hans öde. Däremot så tror jag att serien skulle tappa många tittare om Sons of Tucson blir lyckad och Sock försvinner.

4 Niklas 31 maj 2009 kl. 23:10

Jämn och underhållande serie. Känner inte alls att vi trampar vatten.. Kan dock tycka att upproret i säsong 1 har gjort att takten har gått ner lite. Den här serien har sån grym potential och skulle kunna puttra på i bra många säsonger till. Hoppas innerligt att något sker så att dom fortsätter. Hörde något om att dom kanske skulle fortsätta spela in serien fast ha ett annat sätt att sända den. Vet inte riktigt vad som menades med det. Har du någon aning?

5 Stefan 31 maj 2009 kl. 23:36

@Niklas: Det pratas om att Chuck ska börja sändas på internet fram till vårpremiären pga där helt enkelt inte finns plats på TV. Något liknande koncept skulle säkert kunna fungera för Reaper, men jag är osäker på om det fungerar i längden.

6 Michelle 13 november 2009 kl. 08:15

Att dom lägger ner bra och välgjorda serier som tex denna, förstår jag inte. Jag satt som klistrad framför Reaper, och den var hur bra som helst, och spännande varje gång. Mycket bra skådespelare och bra stories.
Hade önskat att dom återupptog inspelningen snarast möjligt.
Jag har följt så många bra serier, som dom helt plötsligt får för sig att lägga ner, och detta sätter nästan spiken i kistan, vad det gäller serietittande för mej, och planerna nu är att jag kommer inte att börja kolla på en serie, fören den har gått minsta 3 eller 4 säsonger, för då vet jag vad som finns, och slipper bli besviken och förbannad.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: