Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Säsongsavslutning av Cirkus Möller

by Mathilda on 12 december 2009

Jag måste erkänna att jag tycker Cirkus Möller bara har blivit bättre och bättre för varje vecka som gått. Igår var det säsongsavslutning och det bjöds på en hel del skratt.

Vi fick se en mild sexchock när Måns vaknade upp tillsammans med ”Rent hus” – Marléne och Marie-Louise  efter en fest på tv4. Jag gillar Rent hus och det var lite roligt att se dem i Cirkus Möller, för man hade verkligen inte förväntat sig att dem.

Säsongs avslutningen till ära bjöd även på ytterligare ett parodi-avsnitt av Mammas pojkvar. Hur roligt som helst! Haha. Bobby skulle göra sitt slutgiltiga val och välja vem av Jane och Julia han ville vara med. Senare i programmet dök även den riktige Bobby upp i publiken.

”Båda av er gillar att käka kebab, men bara en av er kan göra det med stark sås!” – Parodi Bobby

Någon mer säsong av Cirkus Möller hoppas jag dock inte på. Med komiker som David Batra, Johan Glans, Claudia Galli och Ann Westin hade jag hoppats på att denna show skulle ge mer underhållning än vad den gjort. Visst, den har haft sina höjdpunkter… men är långt ifrån så pass underhållande som Hej Baberiba var.

Nedan har jag listat de sketcher jag gillar, som förgyller programmet, respektive de jag hatar från Cirkus Möller hösten 2009.

Jag gillar:

  • Parodierna på tvserier ex. Mammas pojkar, Bonde söker fru
  • Sean Banan
  • Lilla granfejden, Lyxfällan, parlamentet, tv4 nyheterna osv.
  • CSI Rimbo.

Jag hatar:

  • Pizzeria Åsens krog
  • Bilal Kachif – Sveriges skönaste taxichaufför
  • Stureplans akademin

De sist nämnda i min ”hat”-lista förstår jag verkligen inte att man kan se som underhållning. Jag måste byta kanal varje gång någon av dessa kommer på tv. De stör mig och jag tycker att de helt saknar poäng, ta bort dem! Istället tycker jag att det borde satsas mer på parodier på andra aktuella tvserier, det är underhållning enligt mig!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/sasongsavslutning-av-cirkus-moller/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Fabian Novis 17 december 2009 kl. 13:20

Ha ha ha… Förstår verkligen att du inte fattar poängen med Akademin.
Tror nog att du kanske känner igen dig lite för mycket.

2 Mathilda 17 december 2009 kl. 18:32

Lugna dig lite med personliga påhopp.
Jag förstår själva poängen som de vill uppnå, men det är inget som intresserar mig. Om du nu tycker att det är så roligt kan du väl skriva och berätta varför istället?!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: