Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Sammanfattning av vecka 48

by Stefan on 30 november 2009

omTVserierFörra veckan frågade jag efter förslag och idéer på vad som saknas här på omTVserier. Det kom in en hel del förslag och i nuläget så ligger största fokus på att koppla samman sajten med vårt Twitter-konto. Det publiceras en hel del information där och det vore synd om ni som inte använder Twitter missar den. Vårt nästa steg är även att publicera en kalender över sändningsdatum för amerikanska serier. Får se om vi får råd att visa svenska TV-tablåer senare också.

I TV-väg så har mitt store fokus denna veckan legat på årets julkalender som har premiär imorgon och går under namnet Superhjältejul. Själv så har jag inte sett fram en julkalender så här mycket på flera år och jag hoppas verkligen att den blir bra. I förhandsvideon är vi lovade snö, pepparkakor, lussekatter och julklappar så den blir garanterat bättre än förra året.

Här på omTVserier har det åter igen varit mycket diskussion kring Idol och Paradise Hotel. Glöm inte bort vår True Blood tävling där vinnaren får boken första säsongen är baserad på!

Veckans inlägg

Vad saknar du på omTVserier?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/sammanfattning-av-vecka-48/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Mathilda 01 december 2009 kl. 14:13

Kommer du att följa julkalendern på morgonen 07.15, hihi?
Ska nog se den ikväll faktiskt!

2 Stefan 01 december 2009 kl. 20:32

Såg den imorse men är tydligen ingen morgonmänniska så det var nog sista gången i år. Det blir kvällen eller SVT Play för min del.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: