Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Sammanfattning av vecka 47

by Stefan on 23 november 2009

omTVserierDet har varit en otroligt händelserik vecka och även om det inte har varit särskilt många nyheter kring TV-serier så har det varit hela 3 stycken populära serierpremiärer. I söndags var det premiär för den omtalade serien Paradise Hotel som ganska fort blev en succé för TV6 och lockade närmare en halv miljon tittare per avsnitt. Det följdes av premiären utav Kniven mot Strupen på TV4 och enligt mig blev det en mindre flopp. Det ska bli intressant att se hur många tittare man förlorar under seriens gång. Som avslutning på det hela så var det äntligen dags för Robinson Karibien i lördags.

Utöver det så passerade vi gränsen på 400 inlägg tidigare i veckan. Oerhört kul och vi får nästan ta och fira genom något sorts pris när vi passerar 500 inlägg inom kort. Det påminner mig om att vi drog igång en tävling relaterad till True Blood igår där alla har chansen att vinna boken ”Död tills mörkret faller” i pocketformat. Har du inte hört talas om den tidigare så är det boken säsong 1 av True Blood bygger på.

Vid sidan av allt detta så har jag även arbetat med SVT julkalendern 2009 där det tidigare i veckan dök upp en första video på vad vi har att vänta. Väl sevärt även om den inte avslöjar några större bitar ur handlingen. Jag har även skrivit lite om den nya serien The Pacific av skaparna bakom succéserien Band of Brothers. Personligen så är jag säker på att det blir 2010-års serie och jag rekommenderar alla att börja förbered.

Veckans inlägg

Vad saknar du på omTVserier?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/sammanfattning-av-vecka-47/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: