Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Sammanfattning av vecka 45

by Stefan on 09 november 2009

UllaredDet har varit en intressant vecka där samtalsämnet vid fikarasten utan tvekan har landat på Ullared som har väckt reaktioner oavsett om man gillar eller ogillar serien. Annars har det varit diskussion kring Idol. Åkte rätt person ut? Vem var bäst? Vem kommer vinna? Där finns en mängd frågor och det är ett par veckor kvar innan vinnaren är klar. Den stora frågan blir givetvis om tvåan åter igen lyckas bli en större artist än vinnaren? På något magiskt vis slutar det alltid på det viset.

Även NCIS har lockat tidningarna till att skriva om serien tack vare sina gästskådespelare. Igår blev årets värvning klar för NCIS, men mer om det senare idag.

Glöm inte bort att komma med tips om du saknar information om din TV-serie.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/sammanfattning-av-vecka-45/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Kattis 09 november 2009 kl. 15:36

Rätt mig om jag har fel nu men Svenska Hollywoodfruar gick väl ändå på TV3 och inte Kanal 5?

2 Stefan 09 november 2009 kl. 16:02

Du har helt rätt Kattis. Vet inte riktigt varför jag fick för mig att det var Kanal 5. Jag får helt enkelt nöja mig med att säga att det har varit en TV-höst uppbyggd för diskussion. Inlägget är ändrat nu.

3 Mathlda 09 november 2009 kl. 16:02

ganska bra vecka ;)

4 Viktoria 10 november 2009 kl. 11:38

Jag tycker någon borde nämna att succé serien Glee börjar på Torsdag den 12/11 på tv4 kl 21:00! :) Serien är så himla bra,Ett tips bara :)

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: