Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Sammanfattning av Dollhouse säsong 1

by Stefan on 10 september 2009

DollhouseNatten till lördagen den 26 september svensk tid är det äntligen säsongsstart för Dollhouse borta i USA. Inför säsongsavslutningen i våras hände en hel del intressanta saker och skaparna bakom serien har oändliga vägar att vandra.

Under sommaren har det även kommit fram ett par nya intressanta saker. Tex så anslöt skaparna bakom Reaper till Dollhouse i början av juli och nyligen blev det klart att Summer Glau från Terminator: The Sarah Connor Chronicles ska vara med i en återkommande roll.

Nyligen såg jag även att TV6 gjorde en snabb förfrågan på Twitter angående Dollhouse, vilket jag ser som oerhört positivt. Serien delar fans med tidigare nämnda Terminator, Knight Rider och Battlestar Galactica. Personligen tror jag att serien skulle gå väldigt bra på TV6 om den inte kostar allt för mycket att köpa in.

Inför säsongsstarten hittade jag en intressant video som sammanfattar hela säsong 1. Perfekt för att få en uppfriskning av vad som egentligen har hänt och även ge några indikationer på vad som kommer hända.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/sammanfattning-av-dollhouse-sasong-1/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Erik Stenman 12 september 2009 kl. 01:13

Annars så är ju avsnitt 13 tror jag som inte visades på TV väldigt bra och kanske en förvisning av vad som kan komma.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: