Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Salem Al Fakir i Melodifestivalen 2010

by Stefan on 16 november 2009

Salem Al FakirFörra veckan blev det klart att Darin var den första jokern i Melodifestivalen 2010. Igår meddelandes det att den andra jokern blir Salem Al Fakir som tidigare har jobbat med artister som Snook, Robyn Och Willie Crawfoord. I TV-sammanhang så har han dykt upp i bland annat Sommarkrysset, Bingolotto och Allsång på Skansen.

- Jag får göra det jag vill göra och då kändes det naturligt. Jag kände att det var dags att prova på att gasa på lite. Det var tajmingen och en låt som jag kan stå för, säger han till Nöjesbladet.

Al Fakir slog igenom 2007 med albumet This is Who I. Förra året bestod jokrarna av Marie Serneholt, Markoolio, EMD och Malena Ernman. Den sistnämnde gjorde storsuccé och vann hela tävlingen, så där finns stora chanser för jokrarna.

Programledare i Melodifestivalen 2010 är tidigare nämnda Christine MeltzerDolph Lundgren och Måns Zelmerlöw, vilket öppnar för en intressant tävling.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/salem-al-fakir-i-melodifestivalen-2010/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: