Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Rocky Carroll i NCIS: Los Angeles

by Stefan on 03 juli 2009

Rocky CarrollAlla NCIS-fans som är förtjusta i Vance kan nu glädjas åt den senaste nyheten att Rocky Carroll ska vara med i både NCIS och dess spinoff NCIS: Los Angeles.

Många fanns var inte särskilt förtjusta i den kvinnliga direktören i NCIS: Los Angeles och av den anledningen tvingades hon lämna. Nu kan det vara så att Rocky Carroll tar över hennes roll och samtidigt underlättar för tittarna i övergången till den nya serien.

Personligen så är jag inte alls förtjust i karaktären Leon Vance och även om jag inte heller var helt förtjust i hans föregångare Jenny Shepard så var jag ändå säker på hennes intuitioner. Överlag så var jag inte helt förtjust i NCIS: Los Angeles och jag är rädd att det kan bli pannkaka av allting.

Kommer du ta upp NCIS Los Angeles?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/rocky-carroll-i-ncis-los-angeles/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna 03 juli 2009 kl. 17:43

Inte illa, har vi tur så slipper vi Rocky Carroll allt mer i NCIS om han är upptagen i två serier samtidigt.

Själv så lär jag inte börja se NCIS Los Angeles. Rent för mycket data och teknik för att vara i min smak. Dessutom saknade jag Tony <3

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: