Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Premiär för Robinson Karibien ikväll

by Joakim Lang on 21 november 2009

Robinson KaribienIkväll är det dags för en ny säsong av Robinson att dra igång. Denna gång bär expeditionen av till Karibien. Paulo Roberto som är den nya programledaren har utlovat att det kommer bli en ännu tuffare säsong än den förra. Jag tror att Paulo kommer sköta jobbet som djungelhärskare mycket bra, han är hård men rättvis.

Dessutom tycker jag det är skönt att det kommer ett proffsigt överlevnadeprogram, istället för att ett B-program som Kändisdjungeln ska ta upp hela TV-tablån på bästa sändningstid. Jag tror att jag redan ikväll kommer få några favoriter, min absoluta favorit förra säsongen var Anna Lundh, och henne upptäckte jag redan i första programet.

Jag ser verkligen fram emot den här premiären, det enda som är jobbigt är att det sänds på TV4, vilket gör att det blir reklampauser titt som tätt. Men ikväll alltså, Robinson- Karibien, kl 20.00 på TV4.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/robinson-karibien-premiar/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Stefan 21 november 2009 kl. 15:28

Lite jobbigt att man producerar Robinson Karibien när alla väntar sig 2010 års version. Har märkt att här trillar in en hel del besökare på den andra söktermen vilket inte är negativt i sig men kanske en tabbe av TV4.

2 Mathilda 22 november 2009 kl. 21:49

Det är nästan lite tråkigt att kolla de första avsnitten innan man väl har lärt känna deltagarna. haha. Men i love Robinson, kanske borde ta och söka något år? :)

3 Stefan 22 november 2009 kl. 22:17

Gör du det så får du bli vår insider. Såg precis första avsnittet och det var väl sådär. Lite väl långt tycker jag allt. Ska se till att skriva ett längre inlägg om det nu.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: