Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Paulo Roberto

Robinson 2011 avgörs ikväll

by linn on 10 november 2011

Deltagarna från årets Robinson har nästan spenderat 40 dagar i det varma El Nido som ligger i sydvästra Filippinerna . Nu är det äntligen dags, vinnaren av Robinson 2011 ska koras i kväll klockan 20:00 i TV4. Hanna har redan tagit sig till final och Mats, Louise, Ola och Sigvald har fortfarande chans till en finalplats. En omröstning har gjorts på TV4.se och om tittarna får bestämma så är Mats den värdigaste vinnaren.

Det är ovanligt många som har valt att hoppa av och lämna programmet i år. Det väcker en del funderingar. Har Robinson varit hårdare den här säsongen, är det castingen som har varit sämre eller kan det bero på att det har varit så många unga personer som deltagit.

Programledaren Paolo Roberto är inte nöjd med deltagarna och skriver såhär på TV4.se ”Vi gör ganska omfattande fysiska och psykologiska tester men i år är de definitivt av vekare virke, och enda skälet jag kan komma på är att de är lite yngre. Dagens ungdom…”

Om det blir en ny säsong av Robinson så vill Paolo fortsätta att leda programmet.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/robinson-2011-avgors-ikvall/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: