Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Recension av Warehouse 13

by Stefan on 08 juli 2009

Warehouse 13Det har varit en vecka full av nya serier, däribland Hung, Cleveland Show och Being Human. Idag tog jag mig tid att se igenom dubbelavsnittet av den nya scifi-serien Warehouse 13. Överlag så var det ett intressant avsnitt och även om jag inte var helt förtjust i ett par av bitarna så kommer jag absolut börja följa serien.

Warehouse 13 handlar om en lagerlokal (skräll?) mitt ute i ingenstans, även kallat South Dakota. Där har den amerikanska regeringen beslutat sig för att förvara allting som inte är säkert för omgivningen, vilket är allt ifrån utomjordisk teknologi, föremål med förbannelser och avancerade uppfinningar. Lagerlokalen existerar egentligen inte och hela projektet utstrålar Area 51.

Serien kretsar kring Eddie McClintock och Joanne Kelly, vilka spelar två före detta Secret Service-agenter som nu har fått i uppgift att samla in föremål från hela världen och laga i just lagerlokal 13. På lagret har vi den erfarne Saul Rubinek som sköter märkningen och ser till att allting fungerar i lagerlokalen.

Warehouse 13 håller en humoristisk nivå och även om det inte avfyras skämt i rask följd så tycker jag inte att den är särskilt lik X-files, utan snarare scifi-serien om en övernaturlig tidningsredaktion som gick på TV4 för ett par år sedan. Tyvärr är jag dålig på titlar, så jag får återkomma med den biten.

Skådespelare

Eddie McClintock -- Pete Lattimer
Joanne Kelly -- Myka Bering
Saul Rubinek -- Artie Nielsen
Genelle Williams -- Leena
Allison Scagliotti -- Claudia Donovan
CCH Pounder -- Mrs. Frederic
Simon Reynolds -- Daniel Dickenson
Tyler Hynes -- Joshua Donovan

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/recension-warehouse-13/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: