Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Paolo Roberto programledare Robinson 2010

by Stefan on 05 juli 2009

Paolo RobertoJo, det är nu över en vecka sedan nyheten kom ut att Paolo Roberto blir programledare för Robinson 2010. Trots en hel del spekulationer kring Adam Alsing föll beslutet alltså på en före detta proffsboxare med attityd och karisma vilket förhoppningsvis resulterar i att han gör mer än att bara stå med händerna på sidorna och ser arg ut.

Robinson 2009 blev enligt många ett riktigt bottenrekord då alla seriösa överlevare röstades ut ganska tidigt och kvar fick vi istället se några försynta personer som vi varken hade hört talas om eller reflekterat över innan finalen. Ska den nya säsongen av Robinson locka fler tittare så krävs det något extra som gör att mer fokus hamnar på att överleva istället för att bara glida med och vinna en tävling i finalen.

Förhoppningsvis blir det inte lika stora spektakel efteråt med uttalade dödshot och deltagare som maximalt utnyttjar sina 15 minutes of fame.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/programledare-robinson-2010/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: