Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Programledarna i Melodifestivalen 2010

by Stefan on 12 november 2009

Melodifestivalen 2010Då är programledarna för Melodifestivalen 2010 klara och det har för första gången någonsin blivit en trio. Programledartrion består av Christine Meltzer, Dolph Lundgren och Måns Zelmerlöw, något som avslöjades på en presskonferens på SVT tidigare i veckan.

Personligen så ställer jag mig djupt tveksam till samtliga tre, men kanske kan det bli en lovande kombination som överraskar? Måns Zelmerlöw var väl egentligen ingen större chock med tanke på att han utstrålar Melodifestivalen, men jag trodde ändå att vi skulle få se honom i fler program än Cirkus Möller innan det var dags för honom att kliva in i en roll i storlek med denna.

Christine Meltzer lär utan tvekan stå för humorn och tyvärr är det en humor jag vanligtvis inte är förtjust i. När jag tänker tillbaka på vad jag egentligen har sett henne i så är det främst produktioner som Hej Baberiba och egentligen skulle jag inte varit särskilt förvånad om hon dök upp i Cirkus Möller.

Till sist har vi Dolph Lundgren som är lite av en chock. Tidigare har jag endast sett honom i actionrullar från Hollywood och jag är ganska spänd på att se honom agera i Melodifestivalen. Enligt SVT så ska han vara utbildad till civilingenjör i kemiteknik på KTH, så förmodligen kan han bra mycket mer än han har visat upp.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/programledare-i-melodifestivalen-2010/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: