Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Premiär för Kniven mot Strupen ikväll

by Stefan on 19 november 2009

Kniven mot StrupenIkväll blir det en hektisk TV-kväll då det är premiär för Kniven mot Strupen på TV3, samtidigt som TV4 sänder Glee och TV6 sänder Paradise Hotel. Samtliga program med start 21:00. Eftersom mina tittarsiffror inte räknas så väljer jag att se Glee på TV4 och samtidigt se de båda andra program i efterhand på TV3 Play och TV6 Play.

I början av september skrev jag ett kort inlägg om Kniven mot Strupen där jag meddelade att Tina skulle bli programledare, något som visade sig vara felaktigt, och att programmet fortfarande sökte deltagare. Inlägget lockade en hel del besökare och jag blev bland annat motbevisad samtidigt som jag knöt kontakter med minst en deltagare. Förhoppningsvis kan vi publicera en intervju där deltagaren bemöter visningen av krogen.

Programmet är en svensk version av den amerikanska serien Ramsey’s Kitchen Nightmare som har blivit oerhört populärt i USA. Till stor del tack vare programledaren Gordon Ramsey. I vår svenska motsvarighet blir det Alexander Nilson som agerar programledare samtidigt som han ger oss tittare underhållning och hjälper 10 krogar att komma på rätsida och få kunder.

Ikväll är det dags för premiäravsnittet där Alexander ska få ta itu med Malmökrogen Dal Coure vid Davidshall. Imorgon kommer jag med en sammanfattning av första avsnittet samtidigt som jag sågar eller hyllar.

21:00 – Kniven mot Strupen på TV3

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/premiar-for-kniven-mot-strupen-ikvall/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: