Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Premiär för Glee

by Joakim Lang on 11 november 2009

GleeImorgon, torsdag 12/11 kl 21.00 är det premiär för den nya komedi/dramaserien Glee på TV4. Serien hade premiär i USA den 9 september och nu är den äntligen här i Sverige. Glee handlar om läraren Will Schuester (Matthew Morrison) som vill sätta ihop en musikalgrupp och de enda som söker till gruppen är ett gäng töntar. Trots det antar Will utmaningen och börjar kämpa för att få fram töntarnas talanger.

Kanske är det en High School Musical wannabe serie? Skulle inte förvåna mig om det blir så och då tror inte jag det blir någon hit. Jag tänker ändå ta mig en titt på serien och vad jag har hört om Glee så ska det vara en bra och rolig serie. Det hoppas jag på i alla fall.

Visas på TV4 torsdagar 21:00

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/premiar-for-glee/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Anna 11 november 2009 kl. 23:02

Jag har sett ett par avsnitt av den, och visst, läser man bara ploten, eller får handlingen berättad för sig så känns den väldigt high school musical. Men jag tycker att du skall ge den ett par avsnitt :)
Den är inte alls lika seriös som hsm. Glee har lite lagom twistad humor, lagom konstiga karaktärer och märkliga, underhållande (på ett bra sätt) missförstånd.
Härligt med en amerikansk high school serie som inte tar sig själv på så stort allvar tycker jag :)

2 Viktoria 12 november 2009 kl. 02:34

Äntligen har någon lagt in om att Glee ska börja! :)

Jag tycker den är väldigt bra men det är för att jag älskar när det är mycket musik och dans i serier och filmer,det gör mig glad :)

Det är iallafall en jag rekommenderar,dessutom finns det senaste avsnittet i USA att se samma dag :)

3 Stefan 12 november 2009 kl. 09:48

Personligen ställer jag mig tveksam till serien, även om jag kommer se dagens avsnitt. Har vi inte redan sett konceptet med nördarna/töntarna som utmanar sportfantasterna och hejaklacksledarna för att sedan vinna?

4 Mathilda 12 november 2009 kl. 16:34

låter lite intressant, måste kolla in första avsnittet iallafall ;D

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: