Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Premiär av tredje säsongen av Borgia

by christian on 01 september 2014

Borgia som utspelar sig i upplysningstiden då Vatikanen stod i centrum av världen som medlare och rättsskipare. Serien följer mannen Rodrigo Borgia som i jakt på Petri Stol blir känd som en grym man och hans tid som påve blir den mest kända i Vatikanens historia.

Den tredje säsongen av serien är även den sista som om du inte redan börjat att kolla är det hög tid att sätta dig in och ett magnifikt tillfälle att streckkolla en mycket underhållande och lärorik serie. Serien är skriven och skapad av Tom Fontana som bland annat är känd för tv-serien OZ. För regin den tredje säsongen står Oliver Hirschbiegel (Der Undergang, The Experiment) och Phillipe Haim.

Sista säsongen av Borgia har premiär på HBO Nordic den 12 septemeber men du kan redan nu börja kolla på de två första säsongerna.

Obs! Serien är inte att förväxla med The Borgias som är en serie om samma familj, serien gick på Showtime och lades ner 2013.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/premiar-av-tredje-sasongen-av-borgia/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: