Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Paul & Anna Anka

Paul Anka begär skilsmässa

by Stefan on 07 december 2009

Kommer du ihåg den högtravande kvinnan som var på allas läppar i somras? Det ska villigt erkännas att jag knappt kommer ihåg varför hon var så kontroversiell och lyckades locka tittare i Svenska Hollywoodfruar. Kanske beroende på att Ullared har blivit en sån succé där Ros-Marie och Kjell har blivit höstens snackis.

Nu är det fritt fram att börja diskutera Anna Anka igen efter att Paul Anka har beslutat sig för att ta upp skilsmässa efter en längre tids problem som resulterade i att polisen fick rycka ut i torsdags.

Det finns ingen väg tillbaka, förklarar Paul Anka till Expressen.

Anna Anka förklarar samtidigt för Aftonbladet att paret har haft växande problem de senaste månaderna och att Paul har spenderat en del av tiden på hotell. Frågan är nu givetvis om problemen på något vis kan vara relaterat till programserien och om det ens är möjligt att plocka in Anna Anka i säsong 2 av Svenska Hollywoodfruar när hon inte längre är en Hollywwodfru och samtidigt saknar det ekonomiska stödet.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/paul-anka-begar-skilsmassa/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Agneta 09 december 2009 kl. 21:44

Det är inte utan att jag undrar om Fru Anka kanske har missat att efterleva sina egna kloka (?) råd. Eller så var inte råden så bra, trots allt?!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: